Get Adobe Flash player

Cu Ganoderma, diabetul nu mai reprezintă o boală de temut

diabet

Cu Ganoderma, diabetul nu mai reprezintă o boală de temut

După cum se știe, cauza diabetului este insuficienta secreție de insulină, ceea ce duce la apariția unor serioase complicații.

La momentul de față, medicii occidentali folosesc, ca și unică metodă de tratament a diabetului, injecțiile cu insulină.
Cu toate că insulina este capabilă să reducă nivelul zahărului din sânge, simptomele caracteristice bolii reapar într-un timp foarte scurt. Mai mult, situația este asemănătoare unei injecții cu cortizon, prezentând o mulțime de efecte secundare; insulina este incapabilă să remedieze funcțiile pancreasului și accelerează procesul de îmbătrânire al acestui organ.
Institutul Medical de Cercetare al Universității Kinki a descoperit, în cadrul primelor sale cercetări că, Ganoderma are, în mare măsură, același efect ca și insulina, însă, consumul ei, nu numai că suplimentează deficiența de insulină, dar poate face ca și pancreasul să își recâștige funcționarea sa inițială. În plus, ea nu prezintă nici unul dintre efectele secundare pe care le produc injecțiile cu insulină.