Get Adobe Flash player

Afecţiuni ameliorate sau tratate de Ganoderma

Remarcabila calitate a Ganodermei este că, reflectă într-un mod corespunzător uşoarele simptome ale bolilor, păstrând organismul în condiţii de echilibru. Această afirmaţie reprezintă concluzia obţinută în urma experimentelor efectuate pe mii de subiecţi.

Notă: Conținutul acestei pagini se bazează pe cercetări efectuate în alte țări prin care se demonstrează faptul că Ganoderma este potrivită pentru a fi folosită pentru ameliorarea sau chiar tratarea unor boli.

Concepția că „bolile de ficat sunt incurabile” trebuie abandonată

Concepția că „bolile de ficat sunt incurabile” trebuie abandonată

Ficatul este unul dintre cele mai importante organe cu rol în menținerea sănătății noastre. Funcțiile ficatului sunt extrem de complexe; prin urmare, bolile de ficat sunt considerate dificil de tratat, singura metodă adoptată de medicii occidentali în tratamentul acestora fiind regimul alimentar dietetic.
Cu toate acestea, Ganoderma are o acțiune benefică asupra complicatelor funcții ale ficatului, determinând revenirea acestora la normal. Pe baza investigațiilor noastre practice, putem concluziona că această ciupercă poate contribui la obținerea unor efecte pozitive: dr. Shigeru Yuji relatează că, în cadrul experimentelor sale, 10% din tulburările ficatului au fost vindecate după o cură de două luni, la 40% dintre pacienții examinați, simptomele au dispărut, iar dimensiunea ficatului a fost redusă, în timp ce la restul de 50% dintre subiecți, simptomele s-au atenuat.

Ganoderma tratează eficient problemele ginecologice

Ganoderma tratează eficient problemele ginecologice (dureri menstruale, amețeli, tulburări din cauza menopauzei etc.)

Raport al dr. Yoshinori Imanishi de la Spitalul de Obstetrică și Ginecologie Imanish.

Dr. Imanishi, specialist în obstetrică ginecologie, a prescris Ganoderma pacientelor cu dureri menstruale, amețeli, menstruație neregulată, tulburări din cauza menopauzei sau care aveau dificultăți în a rămâne însărcinate.

Citeşte mai departe...