Get Adobe Flash player

Terapia cu Ganoderma

terapie-ganoderma-lucidumGanoderma reprezintă un tip de hrană-medicament cu peste două mii de ani de experienţă umană.

Recomandări de utilizare a produselor în terapie

Ganoterapia se însoțește de foarte multe lichide. Este recomandat să se bea Ceai Oleaf Gano Rooibos Drink și apă pură, în funcție de greutatea fiecăruia. Aceasta se poate calcula după formula 0, 033 x... kilogramele.

Notă: Schemele terapeutice au un caracter orientativ deoarece durata aplicării acestora trebuie particularizată pentru fiecare persoană în parte în funcție de gravitatea afecțiunii și de răspunsul organismului la produsele pe bază de Ganoderma Lucidum.

Afecţiuni ameliorate sau tratate de Ganoderma

Remarcabila calitate a Ganodermei este că, reflectă într-un mod corespunzător uşoarele simptome ale bolilor, păstrând organismul în condiţii de echilibru. Această afirmaţie reprezintă concluzia obţinută în urma experimentelor efectuate pe mii de subiecţi.

Componente active ale produselor

Ganoderma reprezintă un tip de hrană-medicament cu peste două mii de ani de experienţă umană. După testări îndelungate, natura farmacologică a acestei ciuperci a fost încă o dată clarificată, ea fiind, în momentul de faţă, utilizată la scară mare pentru a întreţine sănătatea oamenilor.