Get Adobe Flash player

Istoricul Companiei Gano Excel

istoricul companiei gano excel

istoricul companiei gano excelGano Excel, companie fondată în anul 1995 în Kedah, Malaezia, a devenit o puternică forță în sistemul Multi-Level Marketing datorită orientării, în primul rând, spre menținerea sau dobândirea stării de sănătate a fiecăruia dintre noi.

Fabrica GMP este certificată internațional de Național Pharmaceutical Council Bureau. Principalele produse ale firmei Gano Excel reprezintă o alternativă la produsele existente pe piață, dar se disting net de acestea.
Gano Excel, companie fondată în anul 1995 în Kedah, Malaezia, a devenit o puternică forță în sistemul Multi-Level Marketing datorită orientării, în primul rând, spre menținerea sau dobândirea stării de sănătate a fiecăruia dintre noi. Ca structură, se axează pe un plan global bazat pe activitatea unor puternice echipe de cercetare și dezvoltare al căror țel este să ofere fiecărei familii, pe lângă un stil de viața cât mai bun și oportunitatea dezvoltării unei afaceri de succes.
În lume, este compania cu cea mai mare plantație de Ganoderma organică și este atestată GMP (Good Manufacturing Practices) în 28 de țări pentru produsele sigure și de calitate. Ca promovare s-a optat pentru un sistem MLM, unul din cele mai corecte și moderne pe plan global, prin acesta urmărindu-se a se oferi posibilitatea testării personale a calității și urmăririi efectelor pozitive pentru fiecare produs.
Recunoașterea internațională se datorează unei rapide rate de dezvoltare bazată pe o viziune proprie în strategia de marketing pe termen lung, pe o echipă de manageri competentă, eficientă și dinamică, cu o gândire pozitivă și inovatoare. S-a urmărit ca fiecare membru să aibă posibilitatea să-și aducă contribuția la dezvoltarea dinamică a companiei, stabilindu-se un sistem de premiere direct proporțional cu activitatea desfășurată în cadrul acesteia. Echipele tehnice, medicale și cele de cercetare se pot lăuda cu laboratoare și clinici proprii în care se implementează și se testează cele mai noi descoperiri, se pun în practică pe baza tehnologiilor de ultimă oră metode de obținere a constituenților și se urmărește feedback-ul consumului produselor, luând în considerare schimbările majore ale secolului 21 în stilul de viață a populației. Aici este cheia succesului, în preluarea responsabilității sociale cu privire la menținerea stării de sănătate și schimbarea în bine a vieții fiecăruia prin menținerea la un nivel ridicat al calității serviciilor și produselor oferite.
Fabrica GMP este certificată internațional de Național Pharmaceutical Council Bureau (BPFK) ce garantează calitatea produselor sale pe plan mondial, iar serviciile de control a calității garantează lipsa steroizilor, a metalelor grele, alcoolului sau altor elemente dăunătoare organismului.
Gano Excel este dispusă să investească continuu în membri ce au încredere în potențialul firmei și se bazează pe generozitate, onestitate și integritate în dezvoltarea și desfășurarea planului de afaceri. România este prima țară din Europa (și prima din U.E.) în care compania Gano Excel a investit. Aprobările pentru U.E. au fost obținute la Bruxelles, iar pentru România au fost obținute de la Ministerul Agriculturii cu specificația: ALIMENTE NUTRITIVE.
Principalele produse ale firmei Gano Excel (și în special cele 4 tipuri de CAFEA cu PROPRIETĂȚI MEDICALE) reprezintă o alternativă la produsele existente pe piață, dar se disting net de acestea datorită efectelor benefice asupra metabolismului, a stării generale de sănătate, oferind potențialul necesar pentru desfășurarea echilibrată a activităților zilnice. Aceste produse sunt unice pe piața din România.

Licențe și certificate:

• Autoritatea pentru controlul medicamentelor Malaezia;
• Ministerul Sănătății din Malaezia;
• Serviciul Australian de Carantină și Inspecție;
• Centru de consultanță și Inovație USM;
• Asociația pentru Vânzări Directe din Malaezia;
• Consiliul pentru Standarde și Productivitate din Singapore;
• Ministerul Sănătății din Thailanda;
• Laboratoarele Sănătății din Indonezia;
• Certificatul HALAL;
• Ministerul Sănătății din Singapore;
• Biroul pentru alimente și medicamente Kuala Lampur;
• Certificate ISO.