Get Adobe Flash player

Avantajele planului de marketing

avantajele planului de marketing

avantajele planului de marketingFormula noastră de succes la Gano Excel România este:

 

 

Sistem cumulativ

Gano Excel are un plan de marketing cu puncte cumulative, care vă permite să lucrați cum doriți.
Punctele personale și de grup se acumulează lună de lună, calificându-vă pe nivelele înalte ale sistemelor și bonusurilor.
Acest plan MLM a creat cel mai prietenos sistem de lucru din network marketing, iar șansele să greșiți sunt minime dacă lucrați cu seriozitate o astfel de oportunitate. O altă veste bună este că nu există un termen limită pentru acumularea de puncte și că acestea nu dispar niciodată.

Investiție mică

Spre deosebire de alte companii network marketing, care au un pachet de start cu produse și taxe de intrare mari, costurile de intrare în Gano Excel sunt mici și convenabile. Nu recomandăm recrutări masive și nici nu obligăm la achiziții de produse în momentul înregistrării. Suntem încrezători și mândri față de produsele noastre, astfel că îi invităm pe distribuitorii serioși să se alăture afacerii noastre prin cumpărarea unui pachet de start ieftin, care conține și catalogul de produse.

Menținere lejeră

Pentru a vă califica în fiecare lună ca să încasați comisioanele dumneavoastră, trebuie să vă mențineți numai nivelul punctelor personale la 60 PV și al grupului la 180 PV.
Această condiție de menținere nu vă deranjează situația financiară și se poate îndeplini ușor de către oricine dorește să se alăture afacerii Gano Excel.

Profituri mari din comandă directă

Puteți obține un profit imediat (între 15% și 25%) din comandarea directă a produselor Gano Excel: cumpărați produsele la preț de depozit (engros).
Bonus de performanță Grup (GPB) și bonusuri de Performanță Lider (LPB)
Acest plan de marketing este un plan în trepte, care aplică diferențele de procentaje, aferente rangurilor, la volumul punctelor generate de toți membrii din rețeaua dumneavoastră. Puteți câștiga până la 40% din volumul comisionabil (CV), în funcție de diferența dintre rangul dumneavoastră și rangul fiecărui membru colaborator generator de linie în rețea. Odată ce un colaborator direct atinge același rang cu al dumneavoastră, nu mai există nici o diferență de calculat. Însă apar alte bonusuri suplimentare.
Bonusul de dezvoltare lider (LDB)
Bonusul LDB este destinat liderilor. Odată ce ați ajuns director sau mai sus, primiți bonusul LDB pentru dezvoltarea Directorilor din liniile rețelei dumneavoastră. Gano Excel plătește 5% din tot volumul comisionabil (CV) creat de generația 1 de directori și mai sus din fiecare linie, 4% CV creat de generația 2 de Directori și mai sus în fiecare linie, etc. până la 1% din tot CV creat de generația 5 de directori și mai sus în fiecare linie. Altfel spus, puteți câștiga 15% din CV pe maximum 5 generații de Directori și mai sus pe fiecare linie din propria rețea.
Fond mașină de lux (LCF)
Gano Excel a deschis un Fond pentru Mașină de Lux, foarte atractiv, pentru a ajuta liderii și membrii înscriși să-și împlinească speranțele dea avea „mașină de vis”. Pe lângă faptul că această mașină deosebită reprezintă o sursă de bucurie, ea mai constituie și un interesant mijloc de reclamă a afacerii, precum și un instrument de construire a propriei rețele. Mașina de lux reflectă o vastă oportunitate și un stimulent major în Gano Excel.
Fondul este alimentat cu 3% din CV total al companiei pentru toți liderii calificați pentru Mașina de Lux, calculându-se pe 10 generații (inclusiv vânzările personale). Tot ce aveți de făcut este să construiți și să mențineți 3 grupuri care generează 10.000 PV în fiecare lună.
Participație Profit Diamant Regal (RDPS)
Bonusul RDPS reprezintă o participație lunară la fondul de profit, cuprinde 20% din totalul CV al companiei și se plătește Directorilor Diamant calificați și mai sus. Acest comision se calculează pe 9 generații (inclusiv propria generație) și se plătește pe baza puterii grupului dumneavoastră și a volumului de produse cumpărate lunar de membrii echipei.
Cu cât aveți mai multe grupuri cu volum mare de comenzi, cu atât aveți mai multe generații raportate.
Participație Profit Prezidențial (PPS)
Bonusul PPS este o altă participație lunară la fondul de profit, care cuprinde 2% din totalul CV al companiei și se plătește la toți Ambasadorii Coroană Regală și Ambasadorii Coroană Prezidențială. Comisionul se calculează pe 10 generații (inclusiv propria generație) și se plătește pe baza puterii grupului dumneavoastră și a volumului de comenzi efectuate în rețeaua proprie.
Vacanțe stimulative
Gano Excel sponsorizează de asemenea vacanțe de vis pentru liderii și membrii noștri, în unele din cele mai romantice și exotice locații de pe glob.
Gano Excel păstrează o parte din volumul comisioanelor pentru aceste stimulente.
Destinațiile vacanțelor se anunță periodic, împreună cu cerințele calificărilor pentru vacanțe.
Sponsorizare internațională
Fiecare membru Gano Excel se bucură de privilegiul de a intra în programul de sponsorizare internațională și de recompensare globală. Deoarece Gano Excel activează deja în peste 60 de țări, puteți și dumneavoastră să sponsorizați internațional și să câștigați comisioane globale din țările în care suntem prezenți.