Get Adobe Flash player

Vindecarea completă a durerilor de cap și de umeri cauzate de hipertensiune și arterioscleroză și îmbunătățirea, de asemenea, a presiunii sanguine

ganoderma

Vindecarea completă a durerilor de cap și de umeri cauzate de hipertensiune și arterioscleroză și îmbunătățirea, de asemenea, a presiunii sanguine

Raport al d-l Isao Tani de la Institutul de Cercetări Medicale al Universității Kinki.

Majoritatea subiecților asupra cărora s-a efectuat acest experiment erau hipertensivi.

Presiunea sanguină a arătat îmbunătățiri semnificative: unul dintre pacienți, în decurs de trei luni, a ajuns de la o tensiune de 180/96 mm Hg la 126/94 mm Hg. Un asemenea progres remarcabil este rareori întâlnit în afara utilizării antihipertensivelor.
În cazul unei paciente suferind de arterioscleroză, presiunea sanguină a scăzut de la 158/77 mm Hg la 128/67 mm Hg, după trei luni de zile. De asemenea, nivelul colesterolului s-a îmbunătățit, de la 269 la 242.
Examinând un alt pacient care suferea de hipertensiune asociată cu dureri de cap și de umeri, s-a constatat că presiunea lui sanguină s-a diminuat în decursul unei luni de zile de la 151/78 mm Hg la 118/72 mm Hg, iar durerile dispăruseră.
La pacienții care acuzau hipertensiune și dureri, ambele probleme s-au ameliorat.
Bazându-ne pe rezultatele de mai sus, putem trage concluzia că Ganoderma este utilă în cazul pacienților cu hipertensiune. Utilizarea de antihipertensive pentru a reduce presiunea sanguină, micșorează presiunea sistolică, însă nu și pe cea diastolică. Ganoderma, însă, le poate diminua pe amândouă, ceea ce demonstrează extraordinara sa eficiență.

De ce Ganoderma are efect atât asupra presiunii sistolice, cât și asupra presiunii diastolice?

Dr. Shigere Yuji de la Universitatea Kinki dă șase explicații la întrebarea: „De ce este Ganoderma eficace în cazul bolilor cardiovasculare?”
a. Tratează hipertensiunea.
b. Crește presiunea sanguină în cazul pacienților hipotensivi.
c. Previne ateroscleroza prin reducerea nivelului de colesterol.
d. Împiedică trombogeneza și dizolvă trombii formați.
e. Reduce efectele secundare ale medicamentelor antihipertensive.
f. Utilizată împreună cu medicamentele antihipertensive are un efect hipotensiv.
De acum, cancerul, moartea subită și bolile cauzate de obstrucția vasculară nu mai sunt amenințătoare.