Get Adobe Flash player

Ganoderma împiedică faza de metastază a cancerului, elimină durerea și poate susține longevitatea

ganoderma

Ganoderma împiedică faza de metastază a cancerului, elimină durerea și poate susține longevitatea

Ganoderma face parte din familia ciupercilor, genul Poliporacee și este considerată a fi un eficace tratament al cancerului în state precum: Japonia, China, SUA, Canada și Scoția.

O serie de specialiști în medicină din diferite țări, utilizează cele mai noi instrumente științifice în scopul efectuării unor teste clinice. Printre aceștia, se numără: prof. Ta-Cheng de la Colegiul Medical al Universității Naționale din Taiwan, prof. Cheng Hui-Hua și prof. Tung Ui-Chi de la Colegiul Medical din Taipei.
Rezultatele testelor lor au dovedit că, Ganoderma este eficientă în tratarea cancerului; informațiile referitoare la acest fapt, preluate din rapoartele cercetărilor, sunt prezentate în cele ce urmează:
1) Componentele anticanceroase ale Ganodermei sunt polizaharidele și Germaniumul.
2) Ea întărește rezistența organismului, fortifică sistemul imunitar și oprește metastaza cancerului.
3) Este de mare ajutor pacienților care au trecut printr-o operație de cancer esofagian, gastric, mamar, intestinal sau uterin.
4) Poate elimina formațiunile canceroase, crește pofta de mâncare și atenuează durerea pacienților aflați în faza terminală a cancerului.
5) Poate fi utilizată concomitent cu alte tratamente canceroase: intervenția chirurgicală, radiațiile sau chimioterapia. Ganoderma nu produce nici un fel de efecte secundare, fiind extrem de eficace.
Bazat pe aceste rapoarte clinice, putem spune că, Ganoderma înlătură cancerul prin calitățile sale de prevenire, stopare și vindecare.
Majoritatea dintre noi avem carii dentare, miopie sau tendințe spre a dezvolta un anumit tip de cancer, atunci când suntem tineri sau în orice alt moment al vieții.
Trebuie să ne dăm toată silința pentru ca aceste lucruri să nu apară în viața noastră. Dacă dorim să prevenim degradarea dinților, trebuie să consumăm mai mult calciu și să renunțăm la dulciuri. Dacă vrem să prevenim miopia, trebuie să ne hrănim cu mai multă vitamină A și să evităm obosirea ochilor.
Dar, dacă dorim să prevenim cancerul, trebuie să consumăm Ganoderma și să ne ferim de o alimentație dezechilibrată.