Get Adobe Flash player

Ganoderma este eficientă în tratamentul hepatitelor acute sau cronice și a disfuncțiilor hepatice

tratamentul

Ganoderma este eficientă în tratamentul hepatitelor acute sau cronice și a disfuncțiilor hepatice

Raport al dr. Mitsui Hashimoto de la Spitalul Hashimoto

În prezent, hepatita rămâne o boală ce nu poate fi vindecată printr-o metodă specifică.

În cazul în care Ganoderma ar fi eficace, ea ar reprezenta un remediu semnificativ pentru tratamentul hepatitei.
Șase capsule pe zi au fost prescrise unor pacienți suferind de hepatită. Trei luni mai târziu, aceștia au început să se refacă, valorile lor GOT și GPT scăzând de la 200 – 300 la 100.
Un pacient care a folosit Ganoderma împreună cu alte remedii chinezești din plante, a înregistrat o diminuare a parametrilor GOT și GPT.
A fost consemnat un singur caz de hepatită asociată cu hipertensiune; după consumul de Ganoderma, rezultatele obținute au fost pozitive.
Când funcția ficatului este scăzută, pacientul poate obosi ușor; utilizarea ciupercii medicament poate ajuta la eliminarea stării de oboseală (epuizare).
Concepția că „bolile de ficat sunt incurabile” trebuie abandonată.
Ficatul este unul dintre cele mai importante organe cu rol în menținerea sănătății noastre. Funcțiile ficatului sunt extrem de complexe; prin urmare, bolile de ficat sunt considerate dificil de tratat, singura metodă adoptată de medicii occidentali în tratamentul acestora fiind regimul alimentar dietetic.
Cu toate acestea, Ganoderma are o acțiune benefică asupra complicatelor funcții ale ficatului, determinând revenirea acestora la normal. Pe baza investigațiilor noastre practice, putem concluziona că această ciupercă poate contribui la obținerea unor efecte pozitive: dr. Shigeru Yuji relatează că, în cadrul experimentelor sale, 10% din tulburările ficatului au fost vindecate după o cură de două luni, la 40% dintre pacienții examinați, simptomele au dispărut, iar dimensiunea ficatului a fost redusă, în timp ce la restul de 50% dintre subiecți, simptomele s-au atenuat.