Get Adobe Flash player

Durerile provocate de gastrită, ulcerul gastric, ulcerul duodenal etc. pot fi eliminate în cel mai scurt timp

ganoderma

Durerile provocate de gastrită, ulcerul gastric, ulcerul duodenal etc. pot fi eliminate în cel mai scurt timp

Raport al dr. Taro Tamura de la Universitatea Kinki

Am folosit Ganoderma în tratamentul gastritei, ulcerului gastric și al celui duodenal.

Cel mai semnificativ caz a fost acela al unui bărbat, care din tinerețe a dezvoltat un ulcer gastric, ce după mulți ani a recidivat. Medicamentele clasice erau ineficace; însa, la numai o săptămână de la începerea tratamentului cu Ganoderma, durerea s-a ameliorat semnificativ.
Pe măsură ce dozajul a fost redus, el nu a mai resimțit dureri decât cel mult o dată pe zi, după un timp acestea dispărând complet.
Acest tratament este eficient și în cazul pacienților suferind de gastrită sau ulcer duodenal, care acuză dureri în zona pieptului, lipsa poftei de mâncare sau în cazul pacienților cu ulcer gastric, care se simt epuizați și slăbiți. Ganoderma poate fi utilizată cu succes și în scopul atenuării durerilor postoperatorii în cazul ulcerului gastric. După administrarea acestui remediu, pacienții au reușit să câștige treptat în greutate, iar aspectul lor de paloare a dispărut.

Ganoderma protejează pacienții suferind de boli digestive sau cu toxiinfecție alimentară.

Dr. Shigeru Yuji punctează rezultatele surprinzătoare ale Ganodermei în tratarea dizenteriei, constipației, hiperacidității gastrice, ulcerului de digestie și gastritei, efectele sale fiind echivalente cu cele ale medicamentelor utilizate astăzi frecvent.
Principala funcție a stomacului și intestinelor este aceea de a absorbi din hrană nutrienții necesari, iar apoi, de a excreta resturile digerate, înainte ca acestea să fermenteze. De obicei, oamenii, fie mănâncă în exces sau consumă hrană toxică pentru organism, fie au un regim alimentar dezechilibrat. Astfel, organele lor digestive sunt deteriorate. Ganoderma poate, nu numai să protejeze aceste organe, dar și să îmbunătățească funcționarea tractului digestiv.

: